2009. május 24., vasárnap

Itt a nyár!

.

Ma reggelre hozzánk is megérkezett a nyár :)

Szokásos vasárnap reggeli piacozáshoz, sortot rántottam magamra, és végre Guszti sem dideregte végig a vásárlást, mindketten nagyon örültünk a napsütésnek, a sugarak ereje érezhetően nyári fokozatra váltott, kellemesen simogatott, még a piac is egészen más képet mutatott ebben a jó időben.

Könnyű ebéd után, a szabadba vágyva, siettünk a közeli parkba.
Nem régen vettünk egy pár tollasütőt, mert mindenképp szerettünk volna elkezdeni együtt sportolni valamit, a tollast mindketten szeretjük, így elsőre egy pár olcsó tollasütőre esett a választásunk.
A tollasozáshoz nem árt a kellemes, nem túl meleg és szélcsendes idő, tegnap épp ilyen volt és a fák alatt az árnyékban kiváló volt a terep egy kis ütögetéshez.

Rengeteg család telepedett le piknikhez a kis tisztáson, mi kicsit későn érkeztünk, így szerencsénkre egy két csoport épp elmenőben volt, így volt választásunk, ami a helyet illeti.
Gyerekricsajtól zsongott a hatalmas park, melegre kiéhezve végre mindenki élvezhette a langyos délutánt :)

Miután bemelegedtünk, tollasozásunk bohóckodásba ment át, Gusztikám szereti, ha pont oda ütöm a labdát ahol épp Ő áll, ellenben vele, én ki lettem futtatva, jobbra balra vetődtem a labda után, több kevesebb sikerrel...
Míg élveztük a játékot, az aprónépből két lelkes tollasozó palánta lett a közönségünk, ugyan is egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a mellettünk focizó két kis ördög, a futballozást abbahagyva, a fa mögül mosolyogva figyel minket.
Alig hogy picit megálltunk az ütögetésben, a két kis lurkó közül az egyik ott termett a lábunknál és intelligensen kérte kölcsön a tollas set-et :) nagy meglepetésemre angolul!

Természetesen övék lett a játék, míg mi leheveredve a fűre élveztük tovább a késő délutáni napsütést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írj Nekünk!